Udbedring af stormskader 

 

Har i været udsat for en stormskade, så er vi på pletten! 

Har I været udsat for en stormskade, kan det være kritisk og du kan have akut brug for hjælp. Vi rykker ud hurtigt og vurderer skadens omfang. Vi er et gammelt og kvalitetsbevidst murerfirma, og vi har mange stormskader i bagagen.

Drejer det sig om en forsikringsskade kan du med fordel læse mere om dette, på vores website under forsikringsskader.

Vi forstår de udfordringer, der følger med at håndtere stormskader, og vores dedikerede team af erfarne håndværkere er her for at hjælpe med at genopbygge og reparere dit hjem eller erhvervsbygning efter en voldsom storm.

Tagrenovering 

Den hyppigste form for stormskade, er skade på tag, tagkonstruktion og skorsten.Vi er et murerfirma med erfaring i stormskader på tag. Vi har et stort lagersalg af tegl og tagsten. I kan læse mere om udvalget herunder Tagsten & Fliser

Vi hjælper med at mure skorstene og murværk på taget. Mange murer påtager sig sjældent opgaven at udbedre stormskader, da det er et krævende og til tider avanceret arbejde der skal til. Vi har altid høj faglig standard, så du er i trygge hænder ved Sanderum Otterup Murerforretning.

Hos Sanderum-Otterup Murerforretning laver vi udbedring af Stormskader. Læs mere her

Hvorfor vælge os?

Med flere års erfaring inden for murerfaget og for at levere højkvalitets arbejde, kan du stole på os til at håndtere enhver form for stormskade med professionalisme og omhu.

Erfaring:

Vores team består af erfarne og veluddannede håndværkere, der er specialiserede i håndtering af stormskader. Vi har tidligere arbejdet med et bredt spektrum af skadesområder, herunder tagskader, skorstensskader, murværkskader og meget mere.

Kvalitetsmaterialer og håndværk:

Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker i vores arbejde for at sikre, at din ejendom får den nødvendige holdbarhed og beskyttelse mod fremtidige storme. Vores fokus på kvalitet og detaljer sikrer, at resultatet er langvarigt og tilfredsstillende.

Hurtig og fleksibilitet:

Vi forstår vigtigheden af hurtig respons, når det drejer sig om at håndtere stormskader. Derfor er vores team altid klar til at rykke ud med kort varsel for at vurdere skadens omfang og iværksætte de nødvendige reparationer hurtigt og effektivt.

Personlig service:

Vi lægger vægt på personlig service og skræddersyede løsninger til vores kunder. Vi lytter til dine behov og bekymringer og tilpasser vores arbejde derefter for at sikre din fulde tilfredshed.

Kontakt os for uforpligtende tilbud på stormskader 

Har du været udsat for en stormskade, eller har du brug for hjælp til at udbedre skaderne efter en storm?

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende vurdering af skadens omfang og et tilbud på vores tjenester. Vores venlige og erfarne team står klar til at hjælpe med at genoprette sikkerheden og skønheden i dit hjem eller erhvervsejendom. Lad os være din partner i genopbygningen efter en storm!

Vi byder gratis ind på alle opgaver og tilser altid skadernes omfang inden en aftale indgås.

Kontakt os idag på 21489357 eller send os en mail på hlfliser.tagsten@gmail.com og vi kontakter jer hurtigst muligt.

Skal vi hjælpe dig? Udfyld nedestående kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

3 + 11 =