Nye fliser

Find dine nye fliser her!

Hos Sanderum-Otterup Murerforretning

ET AF FYNS STØRSTE UDVALG – AF NYE FLISER

Vi kan stå for alle typer af opsætning af nye fliser, uanset om det er en mindre reparation, et helt nyt badeværelse eller køkken i forbindelse med en tilbygning eller ombygning.  Vi tilbyder nye fliser af den helt rigtige kvalitet, uanset projektets størrelse. Når man skal vælge nye fliser, så er der mange ting man skal kigge på. Hvad er det for et rum? Hvilke behov skal opfyldes?

Spændende materialer i dit hjem

Når det handler om nye fliser, så kan vi levere eller opsætte alt. Tænker du på flotte natursten til entreen eller stuegulvet? Her kan nye fliser i granit eller skifer være et fantastisk valg. Marmor til badeværelser eller er du mere til klinker og mosaikfliser? Vi kan stå for det hele, både levering og opsætning. Materialevalget er dit. Vi rådgiver og sætter gerne op, så dine nye fliser kan præge dit hjem med ny værdi.

Nye fliser overalt i huset

Det er i dag almindeligt at anlægge klinker flere steder i hjemmet frem for f.eks. træ, linoleum eller kork. Vi rådgiver til alle opgaver. Brug vores erfaring og tag os med på råd inden I beslutter jer for stentype og murerarbejde. Nye fliser skal sidde længe. Hvilken størrelse, farve og overflade skal man vælge? Det kan vi nemt hjælpe dig med hos Sanderum- Otterup. Vi har et stort sortiment, som indeholder forskellige varianter til badeværelset, køkkenet, bryggers o.lign.  Kun fantasien sætter grænser, når de smukke rum skal skabes.

Det stærke hold

Vi er et stærkt hold, som har den rette ekspertise og den rette indstilling til arbejdet med nye fliser. Vi står klar til at løse netop den opgave, du står med. Vores erfaring inden for faget, er din garanti for den rigtige rådgivning om nye fliser. Det er os, der kan tilbygge, vedligeholde eller designe dit badeværelse, bryggers eller køkken. Vi er din mulighed for skabelse af spændende kreative løsninger med de nye fliser. Vi er altid klar, og kan håndtere alt inden for nye fliser. De spændende udfordringer er vores levebrød.  Lad os gøre arbejdet for dig eller rådgive dig om de nye fliser.

En tilbygning øger værdien af din ejendom

Går du og tænker på en tilbygning? Mangler du plads – og mangler du en entreprenør, der kan stå for det hele? Så har du ramt rigtigt.  En tilbygning, hvor nye gulvfliser både fuldender den oprindelige bygning, og som opfylder dine behov for mere plads, øger værdien af ejendommen. Derfor er det vigtigt at lade os tage os af dit projekt, også med nye fliser.

Tilbygningen kræver ofte mere

Uanset tilbygningens placering, type, form eller størrelse, så står vi klar med både ekspertisen og hele maskineriet til at gennemføre dit projekt med helt nye fliser.

 

Vi har et stort udvalg af fliser
Se vores store udvalg af fliser lige her
Alle typer af fliser kan fås her
Se et af Fyens største udvalg af fliser lige her

Tagsten

Ligesom fliser, har vi også et stort udvalg af tagsten. Vores fagfolk kan rådgive jer i alt lige fra stentype, farver og anlægning.
Vi har alt lige fra matte til glaserede tagsten i alle størrelser.

Det er meget vigtigt at I benytter den rigtige stentype til jeres byggeri. Alt efter hvilken stentype man arbejder med, er fremgangsmetoden ved anlægning forskellig. Får I først anlagt alle tagsten forkert, kan det have fatale følger for det fremtidige resultat. Det er derfor altid en fordel at rådføre jer med eksperter som os.

Kontakt os allerede idag, og få en uforbindende samtale omkring alt lige fra valg af tagsten, til anlægning af tagsten.

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Otterup, Odense, Kerteminde, Bogense, Søndersø, Middelfart, Morud, Tommerup, Bellinge, Vissenbjerg, Langeskov, Ullerslev, Fyn men vi har også kunder i resten af landet.

Skal vi hjælpe dig? Udfyld nedestående kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

13 + 8 =