Brugte fliser 

Læs mere om vores brugte fliser her! 

Vi står inde for vores brugte fliser 

Vi tilbyder også et stort udvalg af brugte fliser med et stort lager af brugte kvalitetsfliser.  Genbrug er et fantastisk koncept, som er kommet for at blive. Fliser på en væg, bliver jo aldrig slidt, så selv om det er brugte fliser, så ser de ud som nye. Selvfølgelig bliver de, som er ødelagte med huller eller skrammer sorteret fra. De brugte fliser giver også nogle helt fantastiske muligheder for et individuelt og unikt design, f.eks. når vi sammensætter brugte fliser med nye fliser. Med de brugte fliser kan du sammensætte et badeværelse eller et køkken, som ingen andre har eller får. Du får det helt unikke design med brugte fliser.

Sanderum-Otterup Murerforretning er din garanti for kvalitet

Når det gælder brugte fliser lever vi også af vores tilfredse kunder. Vi tilbyder den faglige ekspertise og professionelle stolthed, som kendetegner et murerfirma med stolte traditioner gennem næsten 30 år. Brugte fliser giver nogle unikke muligheder for både god kvalitet og udvalgt design. Det opnår du med brugte fliser fra os. Vi kan både levere de brugte fliser, og vi sætter dem naturligvis også gerne op.

Erfaring betyder alt

Med 29 års erfaring i faget udvælger vi og rådgiver vi om de brugte fliser, som kunderne efterspørger. Vi tilbyder naturligvis også at stå for alt ifm. opsætning af brugte fliser. Du kan få god nytte af vores erfaring, ved opsætning af brugte fliser, ikke mindst når de blandes med nye fliser. Du kan lade os stå for arbejdet med at udvælge og opsætte de brugte fliser, eller du kan selv udvælge og opsætte. Vi rådgiver dig gerne om brugte fliser.

Søger du råd og vejledning om nye eller brugte fliser?

Når du bruger brugte fliser, så er det vigtigste for dig – og for Sanderum-Otterup Murerforretning – tid, kvalitet og åbenhed om økonomien. Det er det, vi kalder kvalitetssikring.  At leve op til kundens forventning. I alle typer af projekter med brugte fliser, sikrer vi den længst mulige levetid for alle typer af fliseopsætning. Sanderum-Otterup Murerforretning løfter helt enkelt ansvaret fra dine skuldre, når vi tager en opgave. Det er den professionelle holdning som vi står for  – hele vejen igennem. Tal med os om alt inden for brugte fliser og opsætning af dem.

Æstetikken skal holde

I opsætning af brugte fliser er det vigtige altid at sikre et varigt æstetisk udtryk i det færdige resultat. Dit hus fortjener at få det helt rigtige udtryk. Det er de rigtige brugte fliser, der er med til at fastholde det holdbare og æstetiske indtryk, som du skal se på langt ud i fremtiden.

Faglig ekspertise og det rigtige grej

For at kunne håndtere udvælgelse og opsætning af de brugte fliser, har vi en unik sammensætning af faglig ekspertise og de rigtige materialer. Det betyder, at der ikke pludselig kommer uforudsete udgifter.

Skal vi hjælpe dig? Udfyld nedestående kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

1 + 5 =