Nye tagsten

Find dine nye tagsten her!

Hos Sanderum-Otterup Murerforretning

Et af Fyns største udvalg – af nye tagsten

Ligesom for fliser, har vi også et stort udvalg af nye tagsten. Vi rådgive jer gerne i alt vedrørende stentype, farve og anlægning. Det er vigtigt, at de nye tagsten passer til det arkitektoniske udtryk i din bolig, ligesom vægt og spærtype spiller en rolle.

Et stort udvalg i nye tagsten

Vi har alt lige fra matte til glaserede tagsten i alle størrelser. Det er meget vigtigt, at I benytter den rigtige stentype til jeres byggeri. Alt efter hvilken stentype man arbejder med, er fremgangsmetoden ved anlægning forskellig. Får I først anlagt alle tagsten forkert, kan det have fatale følger for det fremtidige resultat. Det er derfor altid en fordel at rådføre jer med eksperter som os. Der er også krav i lokalplanen for dit område, som de nye tagsten skal opfylde.

Eksisterende tage

Ældre ejendomme kan ofte være en kæmpe udfordring, når der skal lægges tagsten. Det er her,  vi hos Sanderum – Otterup Murerforretning besidder en helt særlig faglig ekspertise, hvad enten det handler om tagreparationer eller etablering af et helt nyt tag med nye tagsten.

Tagrenovering 

Den hyppigste form for stormskade, er skade på tag, tagkonstruktion og skorsten.  Vi er et murerfirma med stor erfaring i udbedring af stormskader på tage. Vi har et stort lagersalg af såvel brugte som nye tegl og tagsten med et stort udvalg. Vi hjælper også med at mure skorstene og murværk på taget. Mange murere påtager sig sjældent opgaven med at udbedre stormskader, da det er et krævende og til tider avanceret arbejde der skal til.  Vi opretholder altid en høj faglig standard, så du er i trygge hænder ved Sanderum-Otterup Murerforretning.

Stolte traditioner giver kvalitet

Det er ikke nok bare at lægge tagsten. Sanderum-Otterup Murerforretning  har stor erfaring inden for byggebranchen og leverer den høje faglighed, som ethvert byggeprojekt har brug for. Et flot tag, med nye tagsten, kendetegner et gedigent og veludført projekt, som alle kan være stolte af og glade for. Vi er et professionelt firma, der evner at følge en plan, både kvalitetsmæssigt, økonomisk og tidsmæssigt til mangelfri aflevering. “Kvalitet skal ses på detaljerne”. Det er det, vi lever efter.  Så kontakt Sanderum-Otterup Murerforretning, når du skal bruge nye tagsten til dit tag.

 

Stort udvalg af nye og brugte tagsten
Nye tagsten til ethvert formål. Vi guider dig
Tagsten fra Sanderum-Otterup Murerforretning
Alle typer tagsten hos os

Fliser? 

Ligesom tagsten, har vi også et stort udvalg af fliser. Vores fagfolk kan rådgive jer i alt lige fra stentype, farver og anlægning.

Skal vi hjælpe dig? Udfyld nedestående kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

6 + 8 =