Brugte tagsten

Læs mere om vores brugte tagsten her!

Genbrug er også brugte tagsten

Genbrug er generelt et hit. Vi sælger flere og flere brugte tagsten. F.eks. ved tagskader, hvor  det ofte gælder om at finde den rigtige tagsten, der passer ind i det eksisterende tag. Det er et godt alternativt til at skulle leve med forskellige farvenuancer på et tag.  Derudover kan vi også levere dine tagsten til større flader. Det kan være til din tilbygning eller ifm. en ombygning. Vi udbyder et stort sortiment af tagsten, og tilbyder naturligvis at stå for opsætningen.

Dobbelt garanti

Når vi leverer og opsætter får du dobbelt garanti for kvaliteten.  I Sanderum – Otterup Murerforretning har vi et af Fyns største udvalg af brugte tagsten. Det vi ikke har, det skaffer vi med det samme. Genbrug af brugte tagsten er nemlig kommet for at blive.

De brugte tagsten, som er beskadiget, sorteres naturligvis fra. De resterende er reelt som nye, da der jo reelt ikke er meget slid på en tagsten. Derfor får du dine materialer til en god pris, når du vælger vores tagsten.

Æstetikken skal holde

Tagbelægningen på dit hus er det varige æstetiske udtryk, der kendetegner det færdige resultat på din ejendom. Dit hus fortjener at få det helt rigtige udtryk, også efter en ærgerlig stormskade. De brugte tagsten er ofte den helt rigtige løsning til dit tag, fordi vi kan finde præcist den nuance, som dit tag har allerede. Det fastholder det æstetiske indtryk. Når vi opsætter de brugte tagsten, så sparer vi penge for vores kunder samtidig med ærgrelsen over hele tiden at kunne se på, hvor reparationen er sket.

En gennemført tidsplan og kvalitetssikring

Vores kvalitetssikring betyder, at vi kan udføre alle typer af taglægning med brugte tagsten og tilhørende murerarbejde på skorstene og facader. Vi sørger for kvalitetssikringen.  I den slags projekter, er det af vital betydning at der samtidig sikres ordentlig rådgivning. Dit tag skal være tæt og holdbart. Et tæt tag og klimasikring er et vigtigt tema overalt. Ikke mindst på grund af de stigende regnmængder.

Skal vi hjælpe dig? Udfyld nedestående kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

11 + 2 =