Fliser & Tagsten 

Find sten til dit næste projekt her! 

Hos Sanderum-Otterup Murerforretning har vi et af Fyns største udvalg af Fliser & Tagsten

Fliser – nye og brugte

Fliser

Vi har et stort udvalg af fliser. Skal I have anlagt nyt køkken eller badeværelse, så har vi et stort udvalg af fliser..
Udover at forhandle fliser og sten, er vi samtidig en erfaren murerforretning med kompetencerne iorden. Kontakt os idag og få et godt tilbud.

Fliser indendørs

Vi er en murerforretning til alle private opgaver. Skal du have lavet nyt badeværelse eller køkken, så kan du med fordel kontakte os. Vi ser en hver opgave som en tillidssag. Derfor tilbyder vi en gratis dialog og tilbudsgivning. Udover at stå for mureropgaverne, har vi et stort udvalg af fliser:

Køkkenet
  • Natursten – granit
  • Natursten – marmor
  • Natursten – skiffer
  • Alle typer klinker

Fliser & Tagsten fra Sanderum-Otterup Murerforretning
Badeværelset
  • Mosaikfliser i flere størrelser og farver
  • Glasmosaik
  • Granit
  • Marmor

Det er idag mere almindeligt at anlægge klinker flere steder i hjemmet frem for linoleum eller kork. Vi har derfor en rådgivende og understøttende tilgang til alle opgaver. Tag os gerne med på råd inden I beslutter jer for stentype og murerarbejde.

Tagsten – nye og brugte

Ligesom fliser, har vi også et stort udvalg af tagsten. Vores fagfolk kan rådgive jer i alt lige fra stentype, farver og anlægning.

Vi har alt lige fra matte til glaserede tagsten i alle størrelser.

Det er meget vigtigt at I benytter den rigtige stentype til jeres byggeri. Alt efter hvilken stentype man arbejder med, er fremgangsmetoden ved anlægning forskellig. Får I først anlagt alle tagsten forkert, kan det have fatale følger for det fremtidige resultat. Det er derfor altid en fordel at rådføre jer med eksperter som os.

 

Kontakt os allerede idag, og få en uforbindende samtale omkring alt lige fra valg af tagsten, til anlægning af tagsten.

Størstedelen af vores kunder kommer fra, Otterup, Odense, Kerteminde, Bogense, Søndersø, Middelfart, Morud, Tommerup, Bellinge, Vissenbjerg, Langeskov, Ullerslev, Fyn men vi har også kunder i resten af landet.

Skal vi hjælpe dig? Udfyld nedestående kontaktformular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

13 + 10 =